Üsküdar Boğaziçi İstihdam Zirvesi’nde İşsizlikle Mücadele Vurgusu

4. Üsküdar Boğaziçi İstihdam Zirvesi başladı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 10 yılda 19 bin 600 gence iş bulduklarını açıkladı.

Hilmi Türkmen, Üsküdar Boğaziçi İstihdam Zirvesi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 4. Üsküdar Boğaziçi İstihdam Zirvesi’nin açılışında, 10 yılda 19 bin 600 gence iş bulmanın huzurunu yaşadıklarını belirtti. Türkiye’nin en büyük istihdam platformlarından biri olarak nitelendirilen zirve, binlerce kişiyi iş sahibi yapmayı hedefliyor.

Zirvenin Amacı ve Etkinlikler

Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde başlayan etkinlik, iş arayanları ve işverenleri bir araya getiriyor. Üsküdar İstihdam Merkezi ve İSKUR iş birliğiyle düzenlenen zirve, Türkiye’nin önde gelen 100’e yakın kurumsal firmanın katılımıyla gerçekleşiyor. Zirvenin odak noktası, gençlerin ve iş arayanların istihdama kazandırılması.

Başkan Hilmi Türkmen’in Açıklamaları

Başkan Türkmen, Üsküdar Belediyesi’nin 2014 yılında Üsküdar İstihdam Merkezi’ni (ÜSİM) kurduğunu ve 5 yılda 5 bin gence iş bulma hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. 10 yıllık süreçte 19 bin 600 gence iş bulmanın memnuniyetini dile getirerek, 2 günlük zirvede 2 bin gence daha iş bulmayı hedeflediklerini vurguladı. Türkmen, bu organizasyonun işsizlik sorununa dikkat çekmek ve gençlere iş imkanı sağlamak açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Üsküdar İstihdam Merkezi’nin Başarısı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Türkiye’deki istihdam merkezleri arasında birinci sırada gösterilen Üsküdar İstihdam Merkezi, iş arayanların kariyer yolculuklarında önemli bir rehberlik sunuyor. Zirve, Üsküdar Belediyesi’nin Türkiye’nin istihdamına sağladığı katkıları da gözler önüne seriyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üsküdar Boğaziçi İstihdam Zirvesi’nde İşsizlikle Mücadele Vurgusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!