Nilay Birgören Erhan, Avon Türkiye, Fas, Mısır ve Distribütör Pazarları İçin İnsan ve Kültür Lideri Oldu

Avon, Nilay Birgören Erhan'ı Türkiye'nin yanı sıra Fas, Mısır ve Distribütör Pazarları için İnsan ve Kültür Lideri olarak atadı, 1 Nisan 2024 itibarıyla görevine başlayacak.

Nilay Birgören Erhan
Nilay Birgören Erhan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Görev ve Sorumluluklar

Nilay Birgören Erhan, Temmuz 2021’den bu yana yürüttüğü Avon Türkiye İnsan ve Kültür Lideri görevine ek olarak, artık Fas, Mısır ve Distribütör Pazarları da dahil olmak üzere geniş bir coğrafyada aynı role liderlik edecek. Bu yeni göreviyle Birgören Erhan, şirketin dijital bankacılık ve müşteri deneyimi hedeflerine ulaşmak için bölgesel insan kaynakları stratejilerini yönetecek.

Kariyer Yolculuğu

Avon’a 2009 yılında katılan Nilay Birgören Erhan, kıdemli İK İş Ortağı olarak başladığı kariyerine, birçok başarılı projeye imza atarak devam etti. Şirket içerisindeki çeşitli liderlik rollerinin yanı sıra, özellikle değişim yönetimi ve çok kanallı model uygulamalarında gösterdiği üstün liderlik yetenekleriyle tanınıyor. Ayrıca, Erhan’ın güçlü liderlik yetenekleri, Türkiye operasyonlarının başarılı bir dönüşüm geçirmesinde kilit bir rol oynadı.

Eğitim ve Profesyonel Deneyim

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan ve Sosyoloji alanında yandal yapan Nilay Birgören Erhan, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi’nde İletişim Stratejileri üzerine tamamladı. Kariyerine BNP Paribas’ta başlayan Erhan, daha sonra Societe Generale ve Accenture gibi kurumlarda önemli roller üstlendi ve 2010 yılında HSBC Bank’a katıldı.

Avon ve Toplumsal Katkıları

Avon, kadınların güçlenmesini destekleyen ve kadınların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiren global bir güzellik markasıdır. Şirket, Avon Vakfı aracılığıyla toplumsal cinsiyete dayalı şiddet ve meme kanseriyle mücadele gibi konularda 1,1 milyar doların üzerinde bağış yapmıştır. Türkiye’de de aktif olan Avon, yerel toplum ve çevre konularında birçok inisiyatife liderlik etmektedir.

Nilay Birgören Erhan’ın genişletilmiş rolü, Avon’un bölgesel ve küresel insan kaynakları stratejilerini daha da güçlendirmesini sağlayacak, şirketin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nilay Birgören Erhan, Avon Türkiye, Fas, Mısır ve Distribütör Pazarları İçin İnsan ve Kültür Lideri Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!