Solana Tabanlı Meme Coin Jupiter’in Yükselişi Tartışmalara Rağmen Devam Ediyor

Solana tabanlı meme coin Jupiter (JUP), tartışmalara rağmen piyasada değer kazanmaya devam ediyor.

Jupiter (JUP)
Jupiter (JUP)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) blockchain’i üzerine inşa edilen meme coin Jupiter (JUP), piyasaya giriş yapmasının ardından eleştirilere maruz kalsa da değerini artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz çarşamba günü gerçekleştirilen 700 milyon dolar değerindeki airdrop, projenin piyasaya sürülmesiyle birlikte tartışmaları da beraberinde getirdi.

Likidite Havuzundaki Tartışmalar

Jupiter ekibinin, tokenların alım-satımı için sunduğu likidite havuzu, topluluğun tepkisini çekti ve bu yöntem bazıları tarafından üstü kapalı bir İlk DEX Teklifi (IDO) olarak değerlendirildi. Ayrıca, topluluk üyeleri Jupiter geliştirici ekibinin bu sistem aracılığıyla 200 milyon dolardan fazla JUP token sattığını iddia etti.

Geliştirici Ekibinden Açıklama

Eleştirilerin odağında olan projenin kurucusu Meow, iddialar üzerine bir açıklama yaparak topluluğun endişelerini gidermeye çalıştı. Buna rağmen, JUP token, yatırımcıların ve piyasanın güvenini kazanarak yükselişini sürdürdü.

Binance Listelemesi ve Piyasa Performansı

Binance listelemesinin ardından Jupiter, güçlü bir performans sergileyerek yatırımcılarını memnun etti. CoinGecko verilerine göre, son 24 saat içinde %2,3’lük bir artışla 0,615 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu gelişmeler, Jupiter’in piyasadaki tartışmalara rağmen yükselişine devam ettiğini ve yatırımcıların güvenini kazanmayı başardığını gösteriyor. Ancak, projenin gelecekteki performansı ve topluluk içindeki tartışmaların sonuçları merak konusu olmaya devam ediyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Solana Tabanlı Meme Coin Jupiter’in Yükselişi Tartışmalara Rağmen Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!