Apocalyptica’nın Efsanevi Performansı 19 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Rock müziğin efsane grubu Apocalyptica, "PLAYS METALLICA VOL. 2 TOUR 2024" kapsamında 19 Eylül'de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi'nde unutulmaz bir konser verecek.

Apocalyptica 2024 Dünya Turu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Klasik müziğin zarafeti ile hard rock’ın gücünü ustalıkla birleştiren ve rock müziğin efsane gruplarından biri olarak kabul edilen Apocalyptica, 19 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu özel gece, “PLAYS METALLICA VOL. 2 TOUR 2024” turnesi kapsamında gerçekleşecek ve %100 Müzik’in katkılarıyla unutulmaz bir konser deneyimi vaat ediyor.

Apocalyptica’nın Benzersiz Müzik Yolculuğu

1996 yılında ‘Plays Metallica By Four Cellos’ albümüyle müzik dünyasına damga vuran Apocalyptica, klasik eğitim almış çellistlerin metal müziğe olan tutkusuyla ortaya çıktı. Grup, klasik müzik ve hard rock dünyalarını bir araya getirerek hem yeni hem de klasik bir tarz geliştirdi. Şimdi, 2024 yılında, bu eşsiz tarzı ile Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sahne alacak.

“PLAYS METALLICA VOL. 2 TOUR 2024”

Apocalyptica’nın bu turu, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına Metallica’nın unutulmaz şarkılarını klasik çello yorumuyla sunuyor. 19 Eylül Perşembe akşamı 21.30’da başlayacak olan bu konser, metal ve klasik müzik severler için kaçırılmayacak bir fırsat.

Bilet Bilgileri ve Fiyatları

Apocalyptica’nın bu heyecan verici konseri için biletler passo.com.tr üzerinden satışa sunulmuş durumda. Bilet fiyatları şu şekilde:

  • Ön Satış 1: ₺777,00
  • Ön Satış 2: ₺888,00
  • Ön Satış 3: ₺999,00

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin Kültür Sanat Misyonu

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), 11 yıldır sanatseverlere ilham verici deneyimler sunuyor. “Dünyan Değişsin” mottosuyla yola çıkan Zorlu PSM, kültür-sanat ve eğlence hayatının buluşma noktası olarak tanınıyor. 6 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan bu merkez, dünya standartlarındaki çok amaçlı tasarımı ve yenilikçi yapısıyla performans sanatlarına yeni bir boyut kazandırıyor.

Apocalyptica’nın Zorlu PSM’deki konseri, sadece bir müzik etkinliği olmanın ötesinde, müzik ve performans sanatlarının sınırlarını zorlayan bir deneyim sunuyor. Bu özel gece, rock müziği ve klasik müziğin eşsiz uyumunu deneyimlemek isteyen herkes için unutulmaz bir anı olacak.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apocalyptica’nın Efsanevi Performansı 19 Eylül’de Zorlu PSM’de!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!