Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Maraton İzmir ile Çocuklara Umut Oluyor

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), nitelikli eğitim desteğini artırmak için 21 Nisan'da düzenlenecek Maraton İzmir'e katılıyor.

TEGV, Maraton İzmir
TEGV, Maraton İzmir
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 29 yıllık birikimi ve kaliteli eğitim misyonu ile 21 Nisan 2024’te düzenlenecek Maraton İzmir’e katılım sağlıyor. Bu önemli etkinlik, “Bir Çocuk Değişir Türkiye Gelişir” sloganıyla, Türkiye’de nitelikli eğitim ihtiyacının önemine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Koşu ve Kampanya Detayları

21 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan Maraton İzmir’de TEGV adına koşacak olanlar, her adımıyla eğitim desteğine dönüşüm sağlayacak. Kampanya, 8 Nisan’da başladı ve 6 Mayıs’a kadar bağışlarınızla çocuklara ulaşmaya devam edecek. Kampanyanın bu yılki hedefi, 500 çocuğa kaliteli eğitim fırsatları sağlamak.

TEGV’in İzmir’deki dört etkinlik noktası – Çiğli Eğitim Parkı, Egekent Öğrenim Birimi, Eşrefpaşa Öğrenim Birimi ve Gümüşpala Öğrenim Birimi – kampanya süresince aktif rol alacak. Bu birimlerden gönüllüler, maratona katılacak TEGV koşucularına destek olacaklar.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Maraton İzmir’e katılarak TEGV için koşmak isteyenler, Adım Adım’ın İyilik Peşinde Koş platformu üzerinden kayıtlarını yapabilirler. Bağış yapmak isteyenler ise, TEGV için açılan bağış kampanyaları aracılığıyla katkıda bulunabilirler. Detaylı bilgi ve bağış yapmak için TEGV’in Adım Adım Projesi Sayfası ziyaret edilebilir.

Eğitimin Gücüyle Geleceği Şekillendirin

“TEGV ile Hayaller Peşinden Koşmaya Değer” mottosuyla yola çıkan bu kampanya, Türkiye’nin dört bir yanında eğitim fırsatlarına erişemeyen çocuklara umut olmayı hedefliyor. Maraton İzmir’de atılacak her adım, bu çocukların hayatında yeni bir sayfa açma fırsatını simgeliyor. Katılımınız ve desteğinizle birlikte, daha aydınlık bir geleceğe koşmak mümkün.

Katılın, koşun, değiştirin; çünkü her çocuk, Türkiye’nin geleceği için değerlidir.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Maraton İzmir ile Çocuklara Umut Oluyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!