Kurumsal Seyahat ve Masraf Yönetimi için Teknolojik Çözüm: Bizigo

Şirketler için kurumsal seyahat ve masraf yönetimi çözümleri sunan Bizigo, üstün teknolojisi ve yenilikçi yaklaşımı ile fark yaratıyor.

Bizigo
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji odaklı yaklaşımıyla iş dünyasında fark yaratan Bizigo, her ölçekte şirket ve işletme için hem kurumsal seyahat hem de masraf yönetimi çözümleri sunuyor. Her iki hizmet tamamen dijital olarak, tek platformdan şirketlere sunuluyor.

Kurumsal Seyahatler için Bizigo

Seyahat yönetimi, başta büyük ölçekli şirketler olmak üzere her düzeyde firma için planlanması güç konular arasında yer alıyor. Türkiye’nin lider kurumsal seyahat platformu Bizigo, bu güçlüğü ortadan kaldırıyor ve tüm iş seyahati süreçlerinin tek bir platformdan, birkaç adımda, kolayca yönetilebilmesini sağlıyor.

Bizigo ile şirketler tüm seyahat adımlarının takibini, raporlamasını, fatura ve destek işlemlerini tek noktadan, kolayca yönetiyor. Bizigo’nun sunduğu özelleştirilebilir akışlar ve onay süreçleri ile işletmeler, kendileri için en uygun seyahat politikasını kolayca belirleyebiliyor. Bu sayede tüm kurumsal seyahatler, belirlenen seyahat politikası doğrultusunda şekilleniyor.

Bizigo, en güncel gelişmeleri içeren üstün teknolojisi sayesinde şirketlerin ne kadar tasarruf ettiğini hesaplamasına da olanak sağlıyor. Ayrıca, şirket İhtiyaçlarına ve seyahat politikasına uygun bütçe dostu alternatifler de yaratabiliyor.

Bizigo’nun şirketlere sunduğu avantajlar şu şekilde sıralanıyor:

  • Binlerce uçuş ve konaklama seçeneği,
  • Rakipsiz ürün portföyü,
  • Şirketinize özel seyahat politikaları,
  • Otomatik onay akışları,
  • Akıllı raporlama,
  • Canlı konum kontrolü,
  • 7/24 destek,
    ERP ve muhasebe yazılımı entegrasyonu,
  • Araç kiralama ve transfer seçenekleri,
  • Vize hizmetleri.

Her ölçekte şirketin iş seyahati danışmanlığı ihtiyacına uygun çözümler sunan Bizigo, sahip olduğu üstün teknoloji ile kusursuz bir kurumsal seyahat deneyimi vadediyor.

Masraf Yönetimi için Bizigo

Bizigo, kurumsal seyahat alanında geliştirdiği tamamen dijital, teknoloji odaklı çözümlere benzer bir deneyimi masraf yönetimi uygulaması ile sunuyor. Bizigo, tüm harcama ve masrafların dijital ve otomatik olarak yönetilmesini sağlayan, gider süreçlerinde zamandan tasarruf ettiren, alanında yenilikçi, kullanımı kolay ve alışkanlıkları değiştiren masraf yönetimi platformu ile bir kez daha fark yaratmayı başarıyor.

Masraf işlemlerini, fatura onaylarını ve ödeme akışlarını tek platformda birleştiren Bizigo; şirket sahiplerinin, finans ekiplerinin ve çalışanların tüm giderlerini tek yerden ve etkin bir şekilde yönetmelerini sağlıyor.

Bizigo, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek şirket ve çalışanlara bir masraf kartı sunuyor. Tüm şirket ödemeleri ve çalışan masrafları için kullanılabilen Bizigo Kart, fiziki kartın yanı sıra Bizigo mobil uygulaması üzerinden dijital kart olarak da kullanılabiliyor. Bizigo’nun bu yenilikçi ürünü ile yapılan harcamalarda eş zamanlı olarak Bizigo uygulamasında masraf kaydı oluşuyor. Oluşan bu kayıtlara, yapılan harcamanın fiş ya da fatura görseli eklenerek onay için yöneticiye iletiliyor. Onay süreçlerinin bu kadar pratik hale gelmesiyle çalışanlar harcamaları için masraf formu doldurmak ve onay süreçlerini beklemek zorunda kalmıyor.

Bunun yanı sıra VISA ile yapılan stratejik ortaklık sayesinde, çalışanlar VISA’nın sunduğu avantajlardan faydalanabiliyor. Tüm dünyada geçerli Bizigo Kart ile çalışanlar, hem yurt içinde hem yurt dışında şirketin ve bağlı oldukları departmanın belirlediği limit tutarları ve kural setleriyle harcamalarını kolayca yönetebiliyor. Bu benzersiz ürün sayesinde cepten yapılan harcamalar sona eriyor.

Bizigo ile Tanışın

Bizigo, sunduğu benzersiz, teknoloji odaklı çözümlerle şirketlerin kurumsal seyahat ve masraf yönetimi süreçlerini tek bir platformdan, uçtan uca yönetmesini sağlıyor.  Rakipsiz ürün portföyü, 7/24 canlı destek hattı, tüm ERP ve muhasebe sistemlerine hızlı ve kolay entegrasyon gibi benzersiz özellikleriyle Bizigo, kurumsal seyahat ve masraf yönetimini yük olmaktan çıkarıyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurumsal Seyahat ve Masraf Yönetimi için Teknolojik Çözüm: Bizigo

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!