Koç Holding’den “Memleketimize Güveniyoruz” Mesajı

Koç Holding, 60. Olağan Genel Kurul toplantısında, Türkiye'nin müreffeh ve çağdaş geleceğine katkıda bulunma sözünü yeniledi ve yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini duyurdu.

Koç Holding'in 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülke Ekonomisine Katkı ve Yatırım Sözü

Koç Holding’in 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, “Ülkemizin geleceğine güveniyoruz ve bu zorlu dönemde de ülkemiz için değer yaratmayı sürdürdük,” diyerek Koç Topluluğu’nun ülke ekonomisine olan katkılarını ve güçlü mali yapısını vurguladı. Rahmi Koç, Koç Holding olarak çeşitlendirilmiş portföy yapısı, geniş tedarik zinciri ve öncü yönetim uygulamaları ile sürdürülebilir büyüme hedeflerine ulaşmak için yatırımlarına devam ettiklerini belirtti.

Stratejik Yatırımlar ve Yenilikler

Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ise Koç Topluluğu’nun, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü kutladığı bu özel yılda Atatürk’ün ideallerine hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. Ayrıca, Arçelik, Tofaş, Ford Otosan gibi büyük şirketlerde gerçekleştirilen stratejik hamleler ve sağlık sektörüne yapılan yatırımlarla, Koç Holding’in küresel rekabetteki yerini güçlendirmeye odaklandığını açıkladı. Özellikle yenilenebilir enerji projelerine olan yatırımların altı çizilirken, bu alanlarda da aktif rol alacaklarını kaydetti.

Kurumsal İtibar ve Yönetim Kurulu Yenilenmesi

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Holding’in finansal başarılarının ötesinde, itibarını ve kurumsal değerlerini en önemli varlık olarak gördüklerini dile getirdi. Koç Holding’in 2023 yılında Türkiye’nin en itibarlı markası seçilmesi, bu değerlere verilen önemin bir göstergesi olarak öne çıktı.

Toplantıda ayrıca Koç Holding’in yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Rahmi M. Koç şeref başkanı olarak görevine devam ederken, Ömer M. Koç başkanlık görevini sürdürecek. Yeni dönemde de Koç Holding’in stratejik kararlarını bu deneyimli yönetim kurulu şekillendirecek.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Koç Holding’den “Memleketimize Güveniyoruz” Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!