Sinoz, Güneş Kremleri Serisini Yenileyerek 2024 Yazına Hazırlanıyor

Sinoz, 2024 yazı için güneş kremleri serisini yenileyerek, tüm cilt tipleri için geniş spektrumlu koruma ve cilt tonu eşitleme özellikleri sunuyor.

Sinoz Güneş Kremleri
Sinoz Güneş Kremleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin hızla büyüyen kozmetik markası Sinoz, güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlamak üzere güneş kremi serisini tamamen yeniledi. Yeni formüllerle zenginleştirilen seride, cildi besleyici özellikler ve beyaz iz bırakmayan yapısı dikkat çekiyor. Uzmanlar, Sinoz’un yenilenen güneş kremlerini 2024 yaz sezonu için özellikle tavsiye ediyor.

Yenilikçi “Tinted” Serisi ile Cilt Tonu Eşitleme

Sinoz’un “Tinted” serisi, cilt tonunu eşitlemek ve güneşten korumak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor. Ton Eşitleyici Renkli Sıvı Yüz Güneş Kremi, tüm cilt tipleri için geniş spektrumlu koruma sağlarken, içeriğindeki hyaluronik asit, Superox C ve Niasinamid gibi aktif bileşenlerle cildi nemlendiriyor ve çevresel faktörlere karşı koruyor. Ürün, ayrıca ciltteki lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.

Geniş Spektrumlu Koruma Sunan Güneş Kremleri

Sinoz’un sıvı yüz güneş kremleri serisi, UVA ve UVB ışınlarına karşı maksimum koruma sunarak, cilt tiplerine göre özel olarak formüle edilmiştir. Lekeli ciltler için geliştirilen sürümü, β-White ve Alpha Arbutin içeren formülü ile lekelerin rengini açarak cildi aydınlatıyor. Yağlı ciltler için özel ürün ise, sebum dengesini koruyarak akne oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

“Pink Touch”: Aydınlatıcı ve Koruyucu

Sinoz Pink Touch
Sinoz Pink Touch

“Pink Touch” serisi, SPF50+ korumasıyla cildi aydınlatıcı etkiler sunarak, mat ve solgun ciltlere canlılık kazandırıyor. Hafif ve yağsız yapısıyla cildi nemlendirirken, güneşin zararlarına karşı güçlü bir kalkan oluşturuyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sinoz, Güneş Kremleri Serisini Yenileyerek 2024 Yazına Hazırlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!