Anadolu Isuzu, Yetkili Satış ve Servis Noktalarına Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Kuruyor

Anadolu Isuzu, yetkili satış ve servis noktalarında elektrikli araçlar için hızlı şarj istasyonları sunmaya başlayacak.

Anadolu Isuzu, Zes Şarj İstasyonu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrikli Araç Şarj Ağı Genişliyor

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticilerinden Anadolu Isuzu, sürdürülebilir ve çevre dostu ulaşım çözümleri sunma hedefiyle önemli bir adım atıyor. Şirket, yetkili satış ve servis noktalarında elektrikli araç şarj istasyonu hizmeti sunmak üzere çalışmalara başladığını duyurdu. 2024 yılı sonuna kadar, Anadolu Isuzu’nun tüm satış ve servislerinde ZES marka hızlı şarj (DC) istasyonları kurulacak.

ZES İş Birliği ile Şarj Hizmeti

Anadolu Isuzu, Zorlu Enerji ile iş birliği yaparak, elektrikli araç kullanıcılarına yönelik şarj altyapısını güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu iş birliği, kullanıcıların model ve segment ayrımı olmaksızın hızlı ve güvenilir şarj hizmetlerine erişimini sağlayacak. Özellikle ticari araç segmentindeki elektrikli modellerin artan popülaritesi göz önünde bulundurularak, Anadolu Isuzu müşterilerinin yanında olma misyonunu güçlendiriyor.

Sürdürülebilirlik ve Teknolojik Dönüşüm

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, şirketin sıfır emisyon hedefine ulaşma yolunda elektrikli araç modellerini artırmayı ve teknolojik dönüşüme katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Arıkan, bu yeni hizmetin, özellikle elektrikli araçları tercih eden kullanıcılar için çok değerli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Anadolu Isuzu’nun “Yarınlara Dönüşüyoruz” stratejisi çerçevesinde, sürdürülebilirliği içselleştirerek değer zinciri boyunca yaygınlaştırmayı taahhüt ettiği belirtildi.

Şarj İstasyonları ve Gelecek Vizyonu

Zorlu Enerji Ticaret Genel Müdürü İnanç Salman, ZES markasıyla elektrikli araç şarj istasyonlarının sayısını ve kapsamını artırarak sektörel dönüşüme öncülük ettiklerini ifade etti. Türkiye genelinde 1700’ü aşkın halka açık lokasyonda 4000’e yakın elektrikli araç şarj istasyonu ile hizmet verdiklerini belirten Salman, Anadolu Isuzu ile yapılan iş birliğinin ulaşım sektöründeki dönüşüme önemli katkı sağlayacağını dile getirdi.

Bu adımlarla Anadolu Isuzu, elektrikli araç sahiplerinin şehir içi ve şehirler arası yollarda menzil kaygısı taşımadan seyahat etmelerini kolaylaştırırken, aynı zamanda sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmayı amaçlıyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Anadolu Isuzu, Yetkili Satış ve Servis Noktalarına Elektrikli Araç Şarj İstasyonları Kuruyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!