BYD Denza N7: Uzun Menzilli Elektrikli SUV Devrimi

BYD'nin yeni elektrikli otomobili Denza N7, 700 km'ye varan menzil kapasitesi ve cazip fiyatlarıyla tanıtıldı.

BYD Denza N7
BYD Denza N7
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BYD, elektrikli otomobil pazarında devrim yaratan yeni modeli Denza N7’yi tanıttı. Bu araç, 700 km’ye varan olağanüstü menzil kapasitesiyle dikkat çekiyor. Denza N7, tasarım, akıllı sürüş özellikleri ve konfigürasyonları ile de öne çıkıyor.

Farklı Menzil Seçenekleri ve Uygun Fiyatlar

Denza N7, 550 km, 630 km ve sınıfının en iyisi olan 702 km menzil seçenekleriyle geliyor. Başlangıç fiyatları, 550 km menzilli Akıllı Sürüş Pro versiyonu için 239.800 yuan’dan (yaklaşık 33.780$) başlayarak, daha donanımlı 630 km menzilli 4WD Akıllı Sürüş Ultra versiyonu için 329.800 yuan’a (yaklaşık 46.370$) kadar çıkıyor.

Modern Tasarım ve Göz Alıcı Renk Seçenekleri

Yenilenen “bıyık” farları ve modern, akıcı tasarımıyla N7, göz alıcı bir görünüme sahip. Ekstra ücret karşılığında sunulan “Xizi Mavisi” renk seçeneği, aracın çekiciliğini artırıyor.

Performans ve Şarj Kolaylıkları

N7, 160kW+230kW çift motor veya 170kW tek motor seçenekleriyle sunuluyor ve 0’dan 100 km/s hıza sadece 3.9 saniyede ulaşabiliyor. 800V global platformu, %99,5 DC şarj istasyonu uyumluluğu ve hızlı şarj özelliği ile şarj etme kolaylığı sağlıyor.

Lüks İç Tasarım ve Teknoloji

Araç içinde, 50 inçlik AR-HUD, 17.3 inçlik merkezi kontrol ekranı ve 10.25 inçlik yolcu ekranı bulunuyor. İki adet 50W kablosuz şarj desteği, 5D bulut algılamalı koltuklar ve premium Devialet ses sistemi gibi özellikler konforu ön plana çıkarıyor.

Akıllı Sürüş Özellikleri ve Güncellemeler

Standard olarak “Tanrının Gözü” adlı akıllı sürüş yardım sistemine sahip N7, yüksek hızlı ve şehir içi pilot özellikleri sunuyor. Ayrıca, dünyanın ilk kısa menzilli vale park özelliği de içeriyor.

Lansman Promosyonları ve Paketler

Lansmanı kutlamak için, Denza, sınırlı süreli bazı paketler sunuyor. Bunlar arasında elektrikli ayarlanabilen, havalandırmalı ve masaj fonksiyonlu koltuklar ve özel renk seçenekleri yer alıyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BYD Denza N7: Uzun Menzilli Elektrikli SUV Devrimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!