Palazzo Fabric, Salone del Mobile Milano 2024’te Göz Kamaştırdı

Palazzo Fabric, Salone del Mobile Milano 2024’te inovatif kumaş koleksiyonlarıyla göz kamaştırdı; estetik ve fonksiyonelliği birleştiren tasarımlar sergiledi.

Palazzo Fabric, Salone del Mobile Milano 2024
Palazzo Fabric, Salone del Mobile Milano 2024
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk tekstil sektörünün öncü kumaş editörü Palazzo Fabric, dünya çapında mobilya ve dekorasyon sektörünün kalbinin attığı Salone del Mobile Milano’da yenilikçi kumaş koleksiyonlarını sergileyerek büyük beğeni topladı. 100% Türk üretimi olan ve kaliteye verdiği önemle tanınan Palazzo Fabric, bu yılki fuarda Egeo, Pisa, Arezzo, Marsala, Palermo ve diğer özel koleksiyonlarını tanıttı.

25 yıllık perdelik kumaş tecrübesini, modern ve zarif tasarımlarla harmanlayan Palazzo Fabric, ziyaretçilere 8 renk ve 8 desen alternatifine sahip pamuk Egeo koleksiyonundan, doğa severler için özel olarak tasarlanmış yün ve viskon karışımlı Pisa koleksiyonuna kadar geniş bir yelpazede ürün sunumu yaptı. Ayrıca, Palazzo Fabric’in döşemelik ve perdelik kullanıma uygun viskoz jakar kumaşı Arezzo ve bukle dokunuşlar sunan Marsala ve Palermo, fuarda büyük ilgi gördü.

Firmanın CEO’su Kaan Zengin, fuardaki konuşmasında, “Salone del Mobile gibi prestijli bir fuarda ikinci kere yer almak, Palazzo Fabric olarak sektördeki pozisyonumuzu pekiştirmemize ve global pazarda daha görünür olmamıza olanak tanıyor. Bu yıl sergilediğimiz inovatif tasarımlar ve üstün kaliteli kumaşlarımız, hem mevcut hem de potansiyel iş ortaklarımız tarafından yoğun ilgi gördü” dedi.

Palazzo Fabric, Salone del Mobile Milano 2024'te

Palazzo Fabric, Milano’daki başarısını, sektörel anlamda daha da ileriye taşımayı ve Türkiye’deki lider konumunu uluslararası alanda da sürdürmeyi hedefliyor. Şirket, kalite, hızlı servis ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, Türkiye içinde 24 saatte, dünya çapında ise 48 saatte kesme ve toptan kumaş gönderimi yapma kapasitesine sahip.

Bu yılki fuarda özellikle ilgi çeken Soprano, Santorini & Mykonos ve Bonelli koleksiyonları, ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi. Soprano koleksiyonu, klasik saten jakar tasarımlarıyla zarif ve sofistike bir atmosfer sunarken; Santorini & Mykonos koleksiyonları, Akdeniz esintilerini evlere taşıyan desen ve renk seçenekleri ile dikkat çekti. Bonelli koleksiyonu ise, boucle ve saten notalarının birleşimiyle yaşam alanlarına sıcak ve konforlu bir dokunuş katıyor.

Parma koleksiyonu ise, modern boucle dünyasına farklı bir bakış açısı sunarak, sportif şıklığı farklı renk alternatifleriyle keşfetmeye davet ediyor. Amadeus koleksiyonu, beş farklı tasarımı ve yumuşak dokusu ile avant-garde bir görünüm sunarken, Opus koleksiyonu özel üretim teknikleriyle çok renkli bir dokuya ulaşarak minimalizmi vurguluyor.

Tiffany koleksiyonu ise, “Tiffany’de Kahvaltı” filminin unutulmaz sözüyle, “Sana güven veren herkese çok şey borçlusun” mottosuyla, yaşam alanlarına özgüven aşılayan tasarımlar sunuyor.

Palazzo Fabric, Milano’da sergilediği tüm bu koleksiyonlarla, kumaş tasarımında sınırları zorlayarak, estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunmayı başarmıştır. Fuar, şirketin yenilikçi yaklaşımını ve sektöre olan katkısını bir kez daha pekiştirmiştir. Palazzo Fabric, geleceğe yönelik projelerde de sektörün öncüsü olmaya devam edeceğini göstermiştir.

 

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Palazzo Fabric, Salone del Mobile Milano 2024’te Göz Kamaştırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!