Ozan Özerk, Litvanya’da ABD Büyükelçiliği Siyasi ve Ekonomik Bölüm Başkan Yardımcısı Seth Yeager ile Buluştu

Ozan Özerk
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dr Ozan Ozerk ve ABD’nin Litvanya Büyükelçiliği Siyasi ve Ekonomik Bölüm Başkan Yardımcısı Seth Yeager, Vilnius’ta bir araya geldi. Toplantı sırasında küresel ekonomik büyüme beklentileri, önemli jeopolitik konular ve fintek şirketleri için fırsatlar tartışıldı ve ABD’nin Litvanya ekonomisinde artan varlığı vurgulandı. Toplantıya EMBank’ı, bankanın kurucusu Dr. Ozan Özerk, Yönetim Kurulu Başkanı Ekmel Çilingir ve Genel Müdür Sarp Demiray temsil etti.

Türkiye’de, Ozan Elektronik Para’nın kurucusu olarak tanınan Dr Ozan Özerk, aynı zamanda fintek sektöründe dünya çapında tanınan bir seri girişimci. Ozan Özerk’in aynı zamanda ABD’de fintek alanında lisans sahibi girişimleri bulunuyor.

Litvanya merkezli European Merchant Bank (EMBank), Ozan Özerk’in önde gelen işletmelerinden biri ve dünya çapındaki birçok fintek’in tercih ettiği bankacılık ortağı. EMBank, Litvanya’daki işletmelere ticari hesaplar, borç verme, uluslararası para transferleri ve ödemeler dahil olmak üzere kurumsal bankacılık hizmetleri sunmakta. EMBank’ın Litvanya’daki ve dünya çapındaki fintek’lere sunduğu ürün ve hizmetler, iş ve koruma hesaplarını, uluslararası ödeme kanallarını ve Hizmet Olarak Bankacılık altyapısını içeriyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ozan Özerk, Litvanya’da ABD Büyükelçiliği Siyasi ve Ekonomik Bölüm Başkan Yardımcısı Seth Yeager ile Buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!