Ömer Suner, Dubai DIFC’deki Mastercard Panelinde Ozan Elektronik Para’nın İnovasyon Vizyonunu Aktardı

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner, Mastercard ve DIFC Innovation Hub tarafından Dubai’de düzenlenen Leadership Forum’da panelist olarak yer aldı. Ömer Suner, şirketin yerel ve küresel pazardaki etkin konumunu ve inovatif yaklaşımını vurgularken, finans sektöründe yenilikçi çözümler konusundaki gelişmelere dair beklentilerini açıkladı.

Ömer Suner, Dubai DIFC’deki Mastercard Panelinde
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ozan Elektronik Para bireyler ve işletmeler için yenilikçi finansal çözümler sunan, Türkiye’nin önde gelen finansal çözüm sağlayıcılarından. Şirketin CEO’su Ömer Suner, Mastercard ve DIFC Innovation Hub tarafından Dubai’de düzenlenen Leadership Forum etkinliğinde panelist olarak yer alarak Ozan’ın global pazardaki etkinliğini ve finans sektöründeki dönüşümü öne çıkaran inovasyon odaklı yaklaşımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Panelde Suner, Ozan’ın yenilikçi yaklaşımı ve dijital ödeme çözümlerinin finansal teknolojilerin geleceğindeki rolünün üzerinde durarak, sektördeki öncülüğünü pekiştirmeye yönelik kararlılığını vurguladı. Global arenada, şirketin yenilikçi felsefesi, teknolojik adaptasyonu, ekonomik zorluklara uyum yeteneği ve müşteri odaklı ürün geliştirme süreçleri üzerinden işletmelerin nasıl yeni ürünler ve çözümler ile dönüşebileceğini anlattı.

Ömer Suner, “Günümüzün hızla değişen teknolojik gelişmeleri ve ekonomik zorlukları, bizi sadece iş yapma şeklimizi gözden geçirmeye değil, aynı zamanda ödemeler ve para transferleri gibi finansal çözümlerde yeni inovasyon alanlarına yönelmeye teşvik ediyor.” sözleri ile Ozan Elektronik Para’nın temel odak noktasının ürün geliştirme olduğunu vurguladı. Şirketin pazar odaklı ve müşteri odaklı ürünler geliştirmekte olduğunu aktaran Suner, “Müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın bugün ihtiyacı olan, hemen kullanabileceği çözümler üretiyoruz. İnovasyon sürecimizi, pazarın ihtiyaçlarını ve sorunlarını gözlemleyerek şekillendiriyoruz” dedi.

Sürekli Büyüyen ve Gelişen Bir Şirketiz

Suner, yakın geçmişte fintek sektörünün geleneksel bankacılık sistemlerinin konfor alanlarına girerek endüstriyi değiştirdiğini ve önümüzde benzer bir dönüşüm sürecinin bulunduğunu belirtti: “Ezber bozan inovasyonların eşiğinde olduğumuza inanıyoruz ve pazarın sürekli olarak yeni zorluklar ve fırsatlar sunduğunu görüyoruz. Amacımız yalnızca pazar payı kazanmak değil, aynı zamanda inovasyonla, hızlı sorun çözme yetenekleriyle ve pazara hızla sunulabilecek ürünlerle öne çıkmak”. Suner, Ozan Elektronik Para’nın Türkiye fintek sektöründe kısa sürede üçüncü sıraya kadar yükseldiğini ve müşteri sayısını hızla artırdığını açıkladı.

Mastercard ve DIFC Innovation Hub tarafından tarafından düzenlenen Leadership Forum, sektörde öne çıkan, endüstri liderlerinin bir araya geldiği prestijli bir etkinlik. Panelde, dijital dönüşümün ve sürdürülebilir bir geleceğin inşasında liderlik ve inovasyon kavramlarının kritik rolü ele alınıyor. Konuşmacılar, dünya çapında tanınmış şirketlerin geniş deneyimlerini paylaşıyor; inovasyon ile teknolojik ilerlemenin iş dünyasını nasıl dönüştürebileceği, bu değişimin çevresel, sosyal ve ekonomik zorluklarla nasıl başa çıkabileceği üzerine görüşlerini sunuyorlar. Panel, sadece bugünün zorluklarını aşmak değil, aynı zamanda yarının fırsatlarını keşfetmek için bir yol haritası çizmek isteyen katılımcılara ilham vererek planlarına ışık tutuyor.

Ozan Hakkında:

Ozan Elektronik Para, BKM, Troy, Visa, Mastercard ve UnionPay lisans ve üyeliklerine sahip olan bir elektronik para kuruluşudur. Ozan SuperApp/SuperCard ürünleriyle son kullanıcılara bireysel finansal çözümler, Ozan Business ürünleriyle ise orta ve büyük ölçekli işletmelerin ve girişimlerin ödeme ve tahsilat konusundaki tüm ihtiyaçlarına çözüm üretmektedir. Sanal ve Fiziki POS, FijiPOS, FijiPlace, FijiCash, ödeme geçidi, bayi tahsilatı gibi hizmetleri ve QR kod, link ve mesajlaşma araçlarıyla ödeme alma gibi yenilikçi çözümleri bir arada sunabilen Ozan Elektronik Para, 6493 sayılı kanun kapsamında faaliyet gösteren ve aynı zamanda 5464 sayılı üye işyerleriyle anlaşma yapan kuruluş yetkisine sahip bir elektronik para kuruluşudur.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ömer Suner, Dubai DIFC’deki Mastercard Panelinde Ozan Elektronik Para’nın İnovasyon Vizyonunu Aktardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!