TÜRKONFED Genel Kurulunda Gözler Yeni Yönetime Çevrildi

TÜRKONFED’de yarın gerçekleşecek genel kurulda, mevcut başkan Süleyman Sönmez'in görevine devam etmesi beklenirken, yönetim kuruluna yeni isimlerin katılması ve çeşitli federasyonlarda başkan değişiklikleri öne çıkacak.

TÜRKONFED
TÜRKONFED
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen iş dünyası örgütlerinden Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), yarınki genel kurulla yeni bir döneme giriyor. Başkan Süleyman Sönmez’in görevine devam etmesi beklenirken, yönetimdeki yeni isimler ve değişiklikler merakla bekleniyor.

Yönetimde Kadınların Rolü ve Yeni İsimler

TÜRKONFED yönetiminde kadın üyelerin göreve devam etmesi düşüncesi ağır basarken, çok sayıda yeni ismin yönetim kuruluna katılması bekleniyor. Sürpriz isimler arasında İzzet Özilhan ve Perihan İnci’nin de yer aldığı konuşuluyor.

Bölgesel ve Sektörel Federasyonlarda Değişim Rüzgarları

31 federasyondan oluşan TÜRKONFED çatısı altında, birçok bölgesel ve sektörel federasyonda başkanlık değişiklikleri yaşandı. İSİFED, BAKSİFED, BASİFED, GESİFED, GÜNMARSİFED, ORKASİFED ve MARSİFED’de yeni başkanlar görevi devraldı. Adana Mersin bölgesindeki ÇUKUROVASİFED’de Hüseyin Kış yerini Vedat Gizer ve Berman Mantı’ya bıraktı. DİCLESİFED’de ise Kemal Bilim, başkanlık görevini Nihat Bilişik’e devretti.

TÜRKONFED’in Artan Üye Sayısı ve Etkisi

TÜRKONFED, 363 dernek üyesi ve 100 bin üye sayısıyla Türkiye’nin en büyük bağımsız iş dünyası örgütlerinden biri olarak öne çıkıyor. Yarınki genel kurul, iş dünyasında büyük ilgiyle takip ediliyor ve konfederasyonun gelecekteki yönünü belirleyecek önemli kararlar alınması bekleniyor.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TÜRKONFED Genel Kurulunda Gözler Yeni Yönetime Çevrildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!