Otokar, Atlas Kamyon Ailesini Genişletiyor: Yeni Modellerle Sektördeki Yerini Güçlendiriyor

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Otokar, Atlas kamyon serisine iki yeni model ekleyerek, 11 ve 15 tonluk araçlarla pazarda iddialı bir genişleme yapıyor.

Otokar yeni atlas serisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Modellerle Pazarı Hedefleyen Strateji

2013 yılından bu yana hafif kamyon segmentinde faaliyet gösteren Otokar, Atlas serisine iki yeni model ekleyerek ürün yelpazesini genişletti. Şirket, 8,5 ve 12 tonluk modellerin ardından gelen 11 ve 15 tonluk yeni Atlas kamyonları ile farklı iş kollarına yönelik çözümler sunmayı hedefliyor. Bu yeni modeller, işletme giderlerinin düşük olması ve yüksek performans özellikleriyle dikkat çekiyor.

Otokar’ın Artan Pazar İddiası ve İhracat Başarısı

Otokar Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erman, firmanın 11 yıldır hafif kamyon segmentinde başarılı bir grafik çizdiğini ve Atlas serisinin satışlarını son 4 yılda üç katına çıkardıklarını belirtti. Erman, ayrıca Otokar’ın Avrupa Birliği ülkelerine ihracat yapan tek hafif kamyon üreticisi olduğunu ve Avrupa pazarındaki varlıklarını güçlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Atlas Serisi Kamyonların Özellikleri

Yeni 11 ve 15 tonluk Atlas kamyonlar, sürücüler için konfor ve performansı bir arada sunuyor. Bu araçlar, yüksek taşıma kapasiteleri ve donanım özellikleri ile öne çıkarken, kataforez kaplama sayesinde uzun ömürlü koruma sunuyor. Ayrıca, Atlas 11 modeli hava süspansiyonlu ayarlanabilir sürücü koltuğu gibi sınıfında nadir bulunan özelliklerle donatılmış durumda.

Lansmana Özel Promosyonlar ve Hedefler

Otokar, yeni kamyonlarının piyasaya sürülmesiyle birlikte özel promosyonlar da sunuyor. Murat Tokatlı, Atlas kamyon alımlarında ilk dört bakımın hediye edileceğini duyurdu. Ayrıca, Tokatlı, Otokar’ın hafif kamyon pazarında Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olma hedefine vurgu yaptı ve Avrupa’daki distribütör ağını genişletmeyi planladıklarını belirtti.

0
be_enmi_
Beğenmiş
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otokar, Atlas Kamyon Ailesini Genişletiyor: Yeni Modellerle Sektördeki Yerini Güçlendiriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Patronlar Kulübü ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!